Oсветителни тела EGLO

1969 г. бележи началното за успеха на EGLO: Лудвиг Обвисър стартира предприятието "EGLO Leuchten". През 1976 г. откриването на първия собствен завод за производство в Тирол / Австрия .
В средата на 80-те години EGLO се утвърди като един от водещите европейски производители на осветителни тела. Компанията тласка експанзията на нови пазари, а през 1986 г. в Германия се създава първата компания за продажби, като първата стъпка по пътя към интернационализацията на EGLO. Благодарение на постоянното развитие на новите пазари в момента има повече от 50 търговски компании по света, всички от които са предимно автономни в пазарните си операции.

Днес EGLO е един от най-успешните световни доставчици на декоративно осветление за жилищни, интериорни и екстериорни решения. Този успех е най-доброто доказателство за удовлетвореността на клиентите и имаме всички основания да се гордеем с това.
Ще осветите дома си и ще контролирате лесно лампите с вашия смартфон, таблет или с предлаганите от EGLO , високотехнологични дистанционни управления!
EGLO предлага широка гама осветление в стиловете - индустриален и винтидж. Раличните модели крушки са атрактивно допълнение към всяко осветително тяло! Гаранция за уникално осветление за всеки ваш кът от дома,офиса,градината и банята!

Oсветителни тела и PDF каталози по марки